onsdag 23 april 2008

Dagens namnsdag!

Idag står det Göran i almanackan så detta kort landade i pappas brevlåda i förmiddags.
Kul att du vann en liten slant på trisslotterna pappa!

tisdag 22 april 2008

Vårstädat på balkongen!

Igår hade jag en riktigt städdag ute på balkongen. Jag sopade, skrubbade, oljade in möblerna, planterade mm. Kändes väldigt trevligt att äta frukost där i morse...


Tulpanerna har äntligen börjar slå ut!


Elvis trivs också!

fredag 18 april 2008

Pysselnatt

I fredags kväll efter jobbet och efter en god middag satte jag mig ner för att skapa några kort. Glömde helt bort tid och rum. När jag kollade till på klockan så var den 01.00. Så det blev drygt fyra timmars pysslande igår kväll/natt.
Tre färdiga kort !
Det första är till min kära svärmor. Först såg det ut så här:



Men när jag vaknade på morgonen så tyckte jag att det inte blev så bra med namnet i vitt så jag gjorde om det lite:





Och så blev det ett kort till min fd granne Anna.


Stämpeln är från Penny Black (lånad av AMA, Tack!) Bokstäverna är från mitt senaste alfabet "Harmony" (Cuttlebug)


Vill också visa upp ett beställningskort som jag gjorde för ett tag sedan och som mottagaren nu har fått. De små mössen är utklippta från en Penny Black stämpel.

söndag 13 april 2008

Härlig vårdag!

Vilken härlig dag! Vi åt frukost i solskenet på balkongen för första gången i år. Sen promenerade vi ner till stan och handlade lite smått och gott och åt varsin Cesar-sallad. Väl hemma blev det lite pysslat. Har börjat göra i ordning bland mina recept som ligger slängda i en hög. Hittar jag något recept på nätet som jag tycker verkar gott så skriver jag av det på första bästa papper jag hittar. Sen tänker jag alltid att jag ska renskriva dem och sätta in dem i en pärm men det blir liksom aldrig av. Men nu har jag börjat. Tänkte införskaffa mig ett album i 6x12-format för detta ändamål.



I fredags fick jag några nya stämplar från Gel à Tins som jag var tvungen att prova. Jättehärliga vilda blommor och några insekter. Har embossat (svart pulver) några av dem på ett papper från American Crafts.

måndag 7 april 2008

Pyssel av mässinköp

Ett kort gjort av stämpel (Easer) och papper (American craft - så klart!) inköpta på mässan. Min sambos kommentar när jag visade honom det var: "Har du scrapliftat? Den figuren har jag sett förut." Det visade sig dock att han sett stämpeln när jag visade upp mina inköp från mässan. Frågan är bara hur han har lärt sig uttrycket scraplifta? Har han månne tjuvläst mina scraptidningar eller pysselsurfar han i smyg ;-) ?

söndag 6 april 2008

Hörnstans mm!

Nu var det ett tag sedan jag lade upp något på bloggen så nu kommer lite gott och blandat. Efter att ha blivit "mobbad" på jobbet för att inte ha använt en hörnstans så fick jag en i present av min chef som tyckte synd om mig (tack!) Så håll i er: här kommer ett kort där jag har använt stansen! För er som inte pysslar så kan jag nämna att det är de avrundade hörnen ni ska observera. Hur har jag klarat mig *Ler*?

Har också gjort ett kort till Pia som fyller år snart! Hittade ett bronsmetallic-papper på mässan förra helgen som jag förälskade mig i. Varför köpte jag bara ett???

Här kommer ett kort som jag gjorde för ett tag sedan med ett av mina andra favoritpapper (från American Crafts). Det är ett inflyttningskort till en vän som blivit med hus.

Till sist ett beställningskort som jag gjort till en kompis vars svärfar fyllde 60 häromdagen. Han är mäklare så då kom husstämpeln till användning igen. Jag har bara gjort "skalet". Texten inne i kortet skrev de själva.