söndag 6 september 2009

Höst lite här och var

Nu är det höst lite här och var i min omgivning. Sommarkläderna i garderoben har fått ge vika för höstens mundering. Sommarens trötta, vissna blommor på balkongen har ersatts av härligt lila ljung. Nu ska jag ge mig på min scraphörna. Fast där åker inget undan men jag ska sortera min stämplar tänkte jag. Och det börjar snart bli dags att leta fram det som hör julens kort till.

Här kommer ett kort som en av mina kollegor ska få om ett par dagar då hon fyller år. Jag har gjort en distressruta och stämplat med en nyinköpt stämpel (Tim Holtz). Blomman har jag virkat av pärlgarn som blev över från ett broderi. Den var kul att virka så det blir nog fler, har mycket pärlgarn som ligger.

lördag 5 september 2009

Höstkort

Idag är ingen bra dag. Det är en sådan där dag då nästan allt blir fel. Nyss så skulle jag göra en semifreddo och det slutade med att nästan allt äggviteskum fanns överallt förutom i den bunke där den skulle vara. Det var bara att börja torka och börja om från början. Nu är jag skaparsugen men jag vet inte om det ens är någon idé att ta fram sakerna en dag som denna. Jag kan redan se framför mig hur jag stämplar fel eller välter ut något:-)

Här kommer i alla fall ett höstkort som jag gjorde på en pysselträff som jag var på för några helger sedan. Jag har använt mig av flera olika stämplar från Magnolia (flickan, svamparna, regnmolnet) Bakgrunden är skapad med torrchalks. Det mönstrade pappret med höstlöv är från Maja design.

Nu ska vi se om det kan bli något skapat idag!