måndag 27 april 2009

Födelsedagskort till svärmor

Träningsvärken är inte nådig idag. Jag är ingen van hantverkare precis:-) Det verkar vara så att man inte tränar så många muskler vid korttillverkning eller så börjar man bli gammal och stel. Min svärmor Anne-Marie fyllde år förra veckan. Hon blev visst bara 49 år. Min sambo blir 38 år så jag har svårt att få ihop det...
Gjorde ett "Leila"-inspirerat kort till henne eftersom jag vet att hon gillar hennes program och att baka.

söndag 26 april 2009

Spikmattan nästa!

För andra helgen i rad har vi arbetat med förskolans gård. Vi har haft en sådan otrolig tur med vädret och det har varit en sådan uppslutning både bland föräldrar och anställda. Det är helt fantastiskt att så många ställer upp och hjälper oss på sin fritid. Man blir alldeles varm i hjärtat. Men efter altanbyggandet idag så är min rygg VÄLDIGT trött så nu ska jag snart lägga mig på spikmattan (bara min sambo har flyttat sig från den) och koppla av. Tills dess så får jag studera katten som ser ut att ha det skönt i fönstret...

... och blogga ett av de två kort som jag nyligen har gjort. Detta kort fick min far på sin namnsdag härom dagen.
Nu är spikmattan min, bara min! På återseende...

lördag 11 april 2009

Dammat av mina distresser!

Idag har det inhandlats nya blommor till balkongen. Eftersom jag gillar att leva lite farligt :-) så planterade jag ut pelargonerna på en gång. Det är bara hålla tummarna för att det inte blir några frostnätter. Tanken var att jag skulle damma och skura av lite på balkongen efter det att jag planterat. Men se så bidde det inte: jag dammade av mina distressfärger istället och skapade ett "bra ha" kort. Bakgrunden har jag målat med ditressfärger, trädet är stämplat direkt på bakgrunden och färglagt med Pro-Markers.


Elvis, som fyllde 7 år igår, fick en kruka med färdigodlat kattgräs i försenad present. Han fullkommligt älskar det men när jag försöker odla det själv så hinner det inte växa till sig innan han är där och gnager av det. Och gömma det kan man glömma. Han hittar det vart man än ställer det.

torsdag 9 april 2009

Glad Påsk!

Mmmm vad skönt med fyra dagars påskledighet. Börjar firandet med att lägga ut några kort som jag hoppas har nått mottagarna idag.
På det översta koret har jag använt två Magnoliastämplar (påskstruten och tuppen). Kanterna är stämplade med swirls från Autumn leaves. På det sista kortet har jag maskat tuppen och tagit upp de färger som finns på det färgglada äggpappret från American Crafts. Det kortet kommer tyvärr inte helt till sin rätt här. Det är mer färgglatt i verkligheten.
Glad Påsk!




onsdag 8 april 2009

Några barnkort!

Det är ju inte precis så att inläggen i denna blogg står som spön i backen. Men jag har faktiskt skapat lite på sistone fast inte hunnit med att visa dem här. Här kommer ett dopkort, två födelsedagskort och ett "välkommen till världen kort".