onsdag 24 december 2008

God Jul!


Drömmen om en vit jul kanske slår in i år för idag när jag vaknade så föll det stora flingor utanför fönstret. Det är bara att hoppas att det fortsätter och att det inte blir några plusgrader. Elvis gick ut en stund men det var visst för kallt för de små tassarna för han gick in nästan lika snabbt igen.




Nu ska jag bara njuta av lite julledighet för den senaste veckan har det varit väldigt mycket att stå i. Jag och två av mina vänner har gått och blivit med en förskola som vi ska driva från och med januari. Så det har varit många långa dagar och sena kvällar för vår del och mer arbete väntar efter julhelgen. Vad har vi gett oss in på?

Hoppas att ni alla får en riktigt God Jul och ett Gott slut på detta år!

tisdag 9 december 2008

Julkalender

Några bilder på en av de julkalendrar som jag har gjort och ja, det tog ett tag att göra alla 24 påsar. Don´t try this at home :-)







Nu har vi jul här i...

...vår lägenhet!



Nu var det visst väldigt länge sedan jag uppdaterade här. Jag har skapat en hel del, bland annat tre adventskalendrar, varav en tog ganska mycket tid i anspråk. Sedan har det naturligtvis pyntats en del i lägenheten också. I söndags lyckades jag med konststycket att övertala min sambo att vi skulle inhandla en gran. Det gick förhållandevis lätt för han hade under samma utflykt fått köpt ett nytt spel till PS3 (så han var glad som ett barn på julafton). Förra årets gran började barra förskräckligt redan andra dagen. Vi hade nämligen ingen såg till att göra ny snittyta på stammen med. Men det hade vi år och igår när jag kom hem från jobbet så fanns det nästan inget vatten kvar i julgransfoten. Så i år dricker den! Fast senare på kvällen upptäckte jag att det gör visst Elvis också - dricker ur julgransfoten alltså. Men av barrandet att döma så verkar de dela lika på vattnet.
Tyvärr så visade sig det nya spelet "Little BIG planet" passa mig som handen i handsken. Jag vet inte hur många timmar jag spelade i söndagskväll då jag egentligen skulle pyssla fram några julkort. Så nu måste jag börja sätta fart med dem. De ska ju snart postas och jag har ju knappt börjat! Ska bara spela lite till, städa lite, handla lite - men sen så!