onsdag 19 november 2008

Blir bara mer och mer förälskad...

... i min Craft robo. Idag har jag varit en sväng till det billiga möbelvaruhuset och införskaffat mig lite saker som jag dekorera med hjälp av den och vinylplast. Här kommer ett litet smakprov.



På det röda ljuset finns texten "nu tändas tusen juleljus".

söndag 9 november 2008

Idag är det din dag, Pappa!

Som de flesta andra så tycker jag att MIN pappa är den bästa pappan i hela världen och därför ska han naturligtvis firas! Kortet som han fick av mig idag bestod av en slips som var dekorerad med hans idol :-) Elvis. Under slipsen fanns en ficka där några Triss-lotter var nedstoppade. Lotterna gav tyvärr ingen utdelning att tala om.

lördag 8 november 2008

Mitt första år som kortmakerska

Min mamma hade namnsdag igår och det slog mig att ett av de första korten som jag tillverkade var det till hennes namnsdag förra året. Jag firar med andra ord 1 år som kortmakerska. Efter lite letande bland filerna på datorn så lyckades jag faktiskt hitta en bild på det kortet som jag gjorde för ett år sedan.

Vid den här tidpunkten förra året surfade jag runt och läste mycket om färgläggning. Så bland det första jag införskaffade till denna hobby var ett set med Pro-Marker pennor för det var det som det snackades om då. Jag testade dem och tyckte inte att de var så bra. Så jag gick till Arkivet och köpte två flaskor med distressfärg som jag också hade läst att många använde. Denna, min första, Magnoliastämpel, som via en vinst på Tradera hamnade i mina ägor, är därför färglagd med både Pro-Markers och distresser.

Jag kan ju avslöja att det blev några till distress-flaskor i mina lådor :-) Nu ett år senare har dessutom mängden Pro-Marker pennor typ fyrdubblats (hur gick det till?) och det är dem som jag uteslutande använder idag (hur kunde jag inte gilla dem??). Och i stället för att köpa saker på Tradera så säljer jag ibland saker där, för det har av någon anledning blivit ganska överfullt bland pysselsakerna. Så håll till godo: här kommer ett tidigt "Lenakort". Jag minns att jag faktiskt var ganska nöjd med detta kortet :-) Vill dock påpeka att kortet under detta är årets kort... Min sambo tycker att det i alla fall syns tydligt att det är många prylar som har införskaffats på ett år. Ja, ja på det översta kortet har jag använt en mönstersax och på det understa en Craft-Robo. Vad är skillnaden? Typ... ganska många tusenlappar!





Min sambos brors sambo Malin (hängde du med?) fyllde 24 år i måndags. Vi blev bjudna på hemgjord tårta. Den var VÄLDIGT god Erik (för det var väl du som hade gjort den, det framkom inte riktigt tyckte jag :-)! Kortet som hon fick är delvis tillverkat med min Craft-Robo.