fredag 21 mars 2008

gLaD pÅsK



Glad Påsk alla vänner!

Långfredag+ snöoväder= En alldeles utmärkt pysseldag och bloggdag. Har gjort några kort under veckan som jag inte riktigt har haft tid att lägga upp.
Annelie, min fd kollega fyller i år idag och detta kort hamnade i hennes brevlåda igår.


Hamnade i brevlådan igår gjorde också dessa två påskkort. Har använt outspädda distressfärger och sedan sprayat över med en blandning av vatten, några droppar distress och en knivsudd Perfect pearl så att kortet får en skimrande effekt (tyvärr syns det dåligt här). Efter det har jag stämplat med olika stämplar.


Idag har jag gjort ett kort till Elias som fyller 4
år på tisdag. Stämplarna är från pysselmyran och är färglagda med PM-pennor.

måndag 10 mars 2008

Nytt jobb och ännu en bok!

För er som inte redan vet så har jag bytt jobb och börjat jobba på Arkivet här i Göteborg. Är så glad och lycklig för att jag fick jobbet. Tänk att få jobba med sin hobby! Producerade ännu en bok för att ta med dit och visa. Boken innehåller beskrivning och frön av de växter och grönsaker som jag tänkt plantera ute på balkongen.



Pysselträff 9/3

Igår var jag på pysselträff igen. Till skillnad från förra gången så fick jag lite gjort. Den här gången blev det två födelsedagskort. Ett till en gammal kollega, Kerstin, i Stockholm och ett som min svärmor har beställt (det ska inte ges bort förrän i april så det får jag visa senare). Kerstins kort fick lite påskfärger så det blir nog ett kombinerat grattis- och påskkort.


måndag 3 mars 2008

En stjärna är född!

Min sambo blev farbror till en liten Nova för två veckor sedan. I lördags träffade vi henne för första gången. Så liten och så söt. Ett kort, en klänning och en gosetrasa fick hon av oss. Stämpeln är från Magnolia.



Namnsdag


I min familj firar vi namnsdagar och idag är det mammas tur att bli firad. Pappret är från American Crafts (gillar verkligen deras papper). Stämpeln (Filur) lånade jag av AMA när vi hade pysselträff.



Vår på balkongen!



I höstas satte jag ner några tulpanlökar i en kruka för att se om det skulle fungera. Nu tittar de upp! Hoppas bara att det blir vackra blommor också. Elvis gillar att vara ute på balkongen men smakar tyvärr gärna på växterna. Krokusblad är tydligen gott!